U prvom (jesenskom) kolu popularnoga natjecanja

mladih matematičara  naša je škola sudjelovala s ukupno 10 ekipa.

 Šestaši Ratko Karačić i Jan Bunčić osvojili prvo mjesto!

MAT 2-liga

Dvočlana ekipa četvrtih razreda u sastavu Klara Dojčinović (4.b) i Lucija Srzić (4.c) osvojila je 9. mjesto, a dvočlana ekipa četvrtaša u sastavu Nikola Žunko (4.c) i Bruno Jurčić (4.c) osvojila je 31. mjesto od ukupno 40 ekipa. Čestitke četvrtašima!
Dvočlana ekipa petih razreda u sastavu Vedran Cigrovski (5.a) i Ivan Zlomislić (5.a) osvojila je 29. od ukupno 119 mjesta! Bravo, dečki!

Dvočlana ekipa šestih razreda u sastavu Jan Bunčić (6.a) i Ratko Karačić (6.c) osvojila je 1. od ukupno 78 mjesta!!! ČESTITAMO NAŠIM MATEMATIČARIMA!!!

Prva dvočlana ekipa sedmih razreda u sastavu Dominik Ferketin (7.c) i Petra Popović (7.b) osvojila je 10. mjesto, a druga dvočlana ekipa sedmih razreda u sastavu Luna Kozar (7.c) i Ivana Zdilar (7.c) osvojila je 35. od ukupno 57 mjesta. Bravo, sedmaši!

Dvočlana ekipa osmih razreda u sastavu Samuel Bae (8.a) i Dorotea Rengel (8.a) osvojila je 18. od ukupno 46 mjesta. Čestitke!

Logo MAT lige
foto: P. Faist Beclin

 

 

MAT 4-liga

Prva četveročlana ekipa trećih i četvrtih razreda u sastavu Fabijan Martinec (3.c), Lovro Cigrovski (3.b), Antonio Penezić (4.b) i Marija Dukovac (4.b) osvojila je 8. mjesto.
Druga četveročlana ekipa trećih i četvrtih razreda u sastavu Bruno Brajković (4.a), Fran Pavić (3.b), Luka Petrović (4.a) i Lovro Radić (4.a) osvojila je 19. mjesto od ukupno 44 mjesta! BRAVO, trećaši i četvrtaši!

Četveročlana ekipa viših razreda u sastavu Maša Dobrić (5.c), Paula Seferović (6.a), Mak Hong (7.a) i Karlo Seferović (8.a) osvojila je 23. od ukupono 78 mjesta! Svaka čast, složna ekipo!

Paula Faist Beclin, mag. edu. matematike i informatike, tekst i foto