GOSPODIN IZMEĐU

6. 09. 2021. | Aktualno školastično

Naš ravnatelj g. Krešimir Supanc ove godine ima iznimno zahtjevan

zadatak: preseliti cijelu školu, organizirati nastavu na sedam lokacija

gdje ćemo biti gosti, održavati dobre veze sa sedam domaćinskih

uprava, rješavati sve ravnateljske poslove matične škole

(iako još ne zna gdje će mu biti ured, zasad u autu), a još će onda

sigurno voditi brigu i o tome što se zbiva na budućem gradilištu.

Nije čudno da su ga neki kolege već prozvali gospodin Između.

 

 

Naš ravnatelj g. Krešimir Supanc ove godine ima iznimno zahtjevan zadatak: preseliti cijelu školu, organizirati nastavu na sedam lokacija gdje ćemo biti gosti, održavati dobre veze sa sedam domaćinskih uprava, rješavati sve ravnateljske poslove matične škole (iako još ne zna gdje će mu biti ured, vjerojatno u atuto), a još onda sigurno će voditi brigu i o tome što se zbiva na budućem gradilištu. Nije čudno da su ga neki kolege već prozvali gospodin Između.

Na početku toga izazova na školskoj je mrežnoj stranici 1. rujna 2021. objavio ovaj tekst.

Poštovani učenici i roditelji,

srdačno vas pozdravljam na početku nove školske godine. Godine u kojoj počinje dugo očekivana rekonstrukcija i dogradnja naše škole Jure Kaštelana. Iz tog razloga nastava je organizirana u drugim školama. U neke od tih škola učenici će se prevoziti autobusima. Raspored prijevoza za prvi dan nastave 6.9.2021. nalazi se ovdje. Molim vas da se pridržavate uputa koje dobijete i pazite na sigurnost svih sudionika u prometu. Prvi dan sve razrede koji će se prevoziti autobusima na autobusnom stajalištu dočekat će razrednici. Slijedite njihove upute i molimo vas ponašajte se odgovorno. Tijekom boravka u autobusu potrebno se pridržavati epidemioloških mjera.

Učenici ostalih razreda koji ne koriste autobusni prijevoz u dogovoru s učiteljicama odrađuju vrijeme i mjesto polaska za prvi dan nastave.

Učenici prvih razreda u OŠ Marina Držića, Nalješkovićeva 4 imaju organiziran prvi dan nastave u 12:30 sati. Molim sve roditelje i buduće učenike da se prilikom dolaska pridržavaju epidemioloških mjera

Ravnatelj Krešimir Supanc

Svojim zaposlenicima koji su se danas suočili s prvim danom nastave u maniri rakova djeca (na sedam strana), ravnatelj je zahvalio ovim riječima:

Iako nekima nastava još uvijek traje, želim vam svima zahvaliti na uspješno započetoj nastavnoj godini. Znam da će biti problema i da neće biti lagano, ili kako to neki kažu: bit će nam izazovno, ali bez obzira na to ja imam puno povjerenje u vas

Dragi ravnatelju, i mi u Vas, sretno i Vama. Ne bismo se bunili da nas sve malo posjeti gđica Fortuna.

Oka Otonijić, foto: SM