JAVNI POZIV OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA

25. 10. 2021. | Kultura i odrastanje

U Godini čitanja 2021. u tijeku je zanimljivo natjecanje u izradi

videonajava književnih djela: Ministarstvo kulture i medija objavilo

je Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajave

knjiga. Rok je za prijavu učeničkih uradaka 1. prosinca 2021.


U Godini čitanja 2021. u tijeku je zanimljivo natjecanje u izradi videonajava književnih djela: Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajave knjiga. Svi zainteresirani, još se stignete prijaviti! Razgovarajte sa svojim učiteljicama, pokažite inicijativu i krenite! Rok je za prijavu učeničkih uradaka 1. prosinca 2021.

Dvije su zasebne kategorije poziva: učenici osnovnih škola i učenici srednjih škola natječu se s videonajavom u trajanju od maksimalno 3 minute. Broj videoradova koje škola može prijaviti nije ograničen.
 
Poveznice za pregled videoradova i ispunjenu prijavnicu škole trebaju poslati isključivo na adresu elektroničke pošte videonajava.knjige@min-kulture.hr do već spomenutog roka: 1. prosinca 2021. godine. 
 
Ministarstvo kulture i medija nagradit će razred iz kojeg dolazi nagrađeni učenik ili skupina učenika izletom s kulturno-umjetničkim programom, u dogovoru sa školom.

Više informacija o samome natjecanju pronaći ćete na poveznici ovdje.Lucija Baković, 8. b, foto: Ministarstvo kulture i medija RH