ŠKOLA U GOSTIMA, PRIREDBA U KNJIZI

18. 12. 2021. | Izdvajamo, Tema broja

Zbog objektivnih okolnosti (temeljite rekonstrukcije

školskoga objekta) i dislokacije na sedam škola, ni ove

školske godine 2021./2022. nismo bili u mogućnosti održati

svečanu akademiju za Dan Škole u fizičkom okruženju.

Ali zato vam donosimo mrežnu knjigu Čarolija čitanja

koja će vam donijeti našu priredbu – u knjizi!

 

Zbog objektivnih okolnosti i dislokacije na sedam škola, ni ove školske godine 2021./2022. nismo bili u mogućnosti održati svečanu akademiju za Dan Škole u fizičkom okruženju. Ali zato vam donosimo mrežnu knjigu Čarolija čitanja koja će vam donijeti našu priredbu – u knjizi!

 

 

Projekt je inicirala i knjigu uredila u programu Knjigotvorac 

(Book Creator) profesorica Sanja Miloloža. Knjiga je objavljena

na službenoj stranici OŠ Jure Kaštelana 18. prosinca 2021.,

na rođendan Jure Kaštelana, točno u 18 sati, arhivirana je

u Hrvatskome arhivu weba, a dosad je pročitana

1,206 puta u trima zemljama.

 

Prenosimo vam čestitku ravnatelja g. Krešimira Supanca, prof.:

Dragi učenici, poštovani roditelji i djelatnici škole, 

uz ova izazovna vremena obilježena potresima i pandemijom, koja živimo već skoro dvije godine, suočeni smo s još jednim velikim izazovom, a to je rad na sedam lokacija. Znam da je svima u nekom trenutku to bio veći ili manji problem i zato vam želim zahvaliti na razumijevanju koje ste imali prema okolnostima u kojima smo se našli. 

Nadam se da vam je ovakva organizacija rada postala uobičajena i da smo se svi na nju priviknuli. Kako ovo predblagdansko vrijeme prolazi u ozračju nade i lijepih želja, tako se i ja nadam da će povratak u novu školu biti velika radost i ostvarenje želja mnogih generacija za život i rad u sigurnijem i kvalitetnijem okruženju. Nadam se također da ćemo sljedeću godišnjicu naše škole, i to 55., obilježiti u novoj zgradi, bez maski i u veselu raspoloženju. Stoga vam svima želim sretan 54. Dan Osnovne škole Jure Kaštelana, sretan Božić i puno uspjeha u novoj 2022. godini. 

Mrežna knjiga Čarolija čitanja ima 126 stranica i bogat sadržaj.

 

 

U stvaranje e-knjige uključeno je 80 učenika pojedinaca, 7 cijelih razreda razredne nastave, 1 produženi boravak i 19 odraslih djelatnika škole (ravnatelj, sve tri stručne suradnice i učiteljice) te četvero gostiju suradnika, jedna srednjoškolska pjesnička družina i roditelji naših učenika. Projekt je inicirala i knjigu uredila u programu Knjigotvorac (Book Creator) profesorica Sanja Miloloža. Knjiga je objavljena na službenoj stranici OŠ Jure Kaštelana 18. prosinca 2021., na rođendan Jure Kaštelana, točno u 18 sati, arhivirana je u Hrvatskome arhivu weba, a dosad je pročitana 1.168 puta u trima zemljama.

Našoj Čaroliji čitanja nastaloj u gostima možete pristupiti ovdje.

Lucijan Edenlandski, snimke zaslona SM